Våra tjänster

Utöver våra klasser och behandlingar erbjuder vi även flera slags tjänster för din hälsa och välmående. Alla tjänster bokas via Bokadirekt.

ES teck hälsoskanning

Es Teck Hälsoscanning är en hälsoanalys för dig som är intresserad av hur du kan förstärka din hälsa, energi och ditt välbefinnande. Es Teck gör en kartläggning av din fysiologi och kan tidigt upptäcka obalanser i kroppens olika system och organ. I analysen ingår råd inom kost, träning och livsstil baserat på analysresultaten. Om du är intresserad av en hälsoskanning, boka via Bokadirekt.

IR-bastu

En långvågig infraröd bastu skapar en mängd olika positiva effekter. Den djupa uppvärmningen av muskelvävnad och inre organ leder till ett ökat blodflöde samt stimulerad hjärtverksamhet. Bastun används både till att förebygga och efterbehandla olika behov som tex. reumatisk värk, hudproblem, ledvärk, borrelia, whiplash, stela muskler, leder, lindrar hudbesvär, ökar blodcirkulationen, är avstressande, avslappnande, reducerar celluliter, avlägsnar toxiner, förbränner kalorier, förbättrar hjärt-kärl konditionen samt stärker immunförsvaret. Den kraftiga svettproduktionen ger en effektiv avgiftning/detox av kroppen. Bastun har en behagligt skön temperatur mellan 40-60 grader. Vi har två olika paket för vår bastu, men lån av badrock, tofflor och handduk ingår i båda paketen. Alla paket i IR-bastun bokas via BokadirektLäs mer om IR-bastun och vilka effekter den ger!

Om du inte hittar någon tid som passar via Bokadirekt för ovanstående tjänster, maila oss på info@mowehalsayoga.se

Personlig träningscoaching

Mikaela Axdorph heter vår personliga träningscoach som under 18 år jobbat med träning och haft förmånen att träffa tusentals människor som behöver hjälp för att komma igång att träna. Mikaela hjälper dig med realistiska och konkreta mål för din träning. Dessa mål är en av nycklarna till framgång eftersom vi alla är olika och är på olika ställen i livet. Det gäller att hitta en varaktig plats i vardagspusslet för fysisk aktivitet. Varmt välkommen att boka tid för Personlig träningscoachning via telefon 073-332 96 91.