Våra kurser/workshops/event

Stilla eftermiddag med Kirsti

När: 11 mars, kl 13.30-17.00

Lärare: Kirsti Stavåker

Pris: 500:- inklusive hälsosam fika

Välkommen till en eftermiddag i stillhet. Under eftermiddagen får du rå om dig själv med YinYoga, Restorative Yoga och Meditation. Intentionen kommer att vara avslappning och närvaro med det som är. Varmt välkommen! Kirsti och Mowe

🌼En dag i Madhya🌼 med Lotta och Veronica

När: 18 mars, kl 9.30-16.00, lunch 11-13

Lärare: Lotta Norberg och Veronica Holm

Pris: 750:- (lunch ingår ej, medtag själv eller så finns det flertal restauranger och butiker i närområdet)

🌼En dag i Madhya🌼 Låt oss få bjuda in till en dag där Madhya får spela sin roll✨ Lotta Norberg och Veronica Holm vill bjuda in er till en dag som ska innehålla ord som ”mellanrum”, ”paus”, där ett eget utforskande får plats. Förmiddagens klass kommer bjuda på ett utforskande av utrymmen, mellanrum (Madhya) i ett förkroppsligat flöde utifrån Hathayogans principer. På engelska kallas det för ”embodied flow”. Efter lunch samtalar vi tillsammans i en satsang över våra inre rum med dess ”vibrationer”. Om konsten att hitta platser att släppa och lämna av, ge utrymme för shakti ( din kraft, din energi). De inre dialogerna får sedan gå vidare in i en 2 timmars praktik där vi använder Yogans metodik för läkande i form av återhämtande positioner och läkande helande mantrasång. Så, hjärtligt välkomna att fira Madhya med oss✨🫶🏼🌼 Lotta, Veronica och MOWE Begränsat antal platser.

Kommande – datum kommer inom kort

Föreläsning om bättre rygghälsa (gratis)

När: Nytt datum kommer inom kort!
Lärare: Lowe Lundholm, Henrik Bramsved
Pris: Gratis

Lowe Lundholm håller tillsammans med Henrik Bramsved en gratis föreläsning om bättre rygghälsa! Detta är en introduktion inför projekt Ryggfrisk som startar efter årsskiftet.

Den sak som vi alla har gemensamt är att vi har en rygg som ska bära oss livet ut. Ryggens design och funktion har förbättrats under evolutionen men är tyvärr ännu ej fulländad! Det är vår egen uppgift att lära oss hur ryggen bäst fungerar och se till att den håller både för vår vardag och vad den behöver prestera. Ryggproblem är en av de vanligaste orsakerna till att vi har ont men kan förebyggas på olika sätt! Kunskap, rutiner och träning är några av dessa rutiner som du lär dig i kursen.

Att investera i din rygg är en riktigt bra försäkring mot smärta och som ger relativt säker utdelning. Kursen kräver inga förkunskaper och passar alla. Du får även tillgång till ett gediget digitalt kursmaterial med testformulär, träningsprogram, dagliga rutiner för att du under lång tid ska veta vad du ska göra även när kursen är slut. Varmt välkommen på föreläsningen om kursen RyggFrisk! Begränsat antal på föreläsningen.