Våra kurser/workshops/event

Nybörjarkurs Yoga

När: Start 8/10, kurs 8 ggr, Obs! Endast 12 platser- så först till kvarn.
Lärare: Lillian Klingenberg
Pris: 1750:-

Lätt, mjuk yoga med fokus på hela kroppen och med hjälp av andetaget för vi kroppen in i de olika positionerna. Vi blir bekanta med Solhälsning A, nedåtgående hund och ett par enklare krigarpositioner. Vi är uppmärksamma på kontakten, upplevelsen och utvecklingen både fysiskt och mentalt. Kursen startar en lördag för att komma in i yogakänslan.

Denna lätta kurs för nybörjare startar lördag 8/10 med 90 min intro! Sen följer 7 st. måndagar kl 17.30 -18.30 från 10/10

Du bokar dig på Bokadirekt under Workshop/ kurser och event Bokningen är bindande. Ev avbokning ska ske senast 7/9! Efter angivet datum görs ingen återbetalning av avgiften (läkarintyg undantaget). Bokad plats kan dock överlåtas till annan person, meddela oss i så fall. Du kan välja att betala på plats hos MOWE direkt efter att du har bokat dig, via Swish 123 304 44 84, via Klarna eller be om faktura om du har företag. Om du varken har avbokat eller betalat så förbehåller vi oss rätten att fakturera arvodet. VIKTIGT ATT DU ANGER VILKEN KURS/WORKSHOP/EVENT DET GÄLLER OM DU SWISHAR. Om du behöver kvitto vid Swishinbetalning så måste du maila oss på info@mowehalsayoga.se direkt efter att du har swishat Varmt välkommen!

Lilian Klingenberg, lärare yinyoga
Lilian Klingenberg

Workshop om eteriska oljor

När: 12 november, kl 10.30

Lärare: Petronella Lundholm

Pris: 150:- (endast materialkostnad för de tre rollers du får ta med hem)

Häng med Petronella Lundholm när vi pratar eteriska oljor, vad de kan stötta oss med och varför vi använder dem. Tillsammans kommer vi göra tre rollers med eteriska oljor för välmående och lugn. De rollers du gör får du ta med dig hem! Boka dig på Bokadirekt!

Kommande – datum kommer inom kort

Föreläsning om bättre rygghälsa (gratis)

När: Nytt datum kommer inom kort!

Lärare: Lowe Lundholm, Henrik Bramsved

Pris: Gratis

Lowe Lundholm håller tillsammans med Henrik Bramsved en gratis föreläsning om bättre rygghälsa! Detta är en introduktion inför projekt Ryggfrisk som startar efter årsskiftet.

Den sak som vi alla har gemensamt är att vi har en rygg som ska bära oss livet ut. Ryggens design och funktion har förbättrats under evolutionen men är tyvärr ännu ej fulländad! Det är vår egen uppgift att lära oss hur ryggen bäst fungerar och se till att den håller både för vår vardag och vad den behöver prestera. Ryggproblem är en av de vanligaste orsakerna till att vi har ont men kan förebyggas på olika sätt! Kunskap, rutiner och träning är några av dessa rutiner som du lär dig i kursen.

Att investera i din rygg är en riktigt bra försäkring mot smärta och som ger relativt säker utdelning. Kursen kräver inga förkunskaper och passar alla. Du får även tillgång till ett gediget digitalt kursmaterial med testformulär, träningsprogram, dagliga rutiner för att du under lång tid ska veta vad du ska göra även när kursen är slut. Varmt välkommen på föreläsningen om kursen RyggFrisk! Begränsat antal på föreläsningen. Boka din plats nu via Bokadirekt!