Åtgärder covid-19

Uppdaterad 210208: I en situation med en allmänt förhöjd oro i samhället ser vi värdet av att hålla en plats som MOWE Hälso- & Yogacenter öppet för dem som önskar fortsätta ta hand om sin hälsa och fortsätta sin träning på både ett fysiskt och mentalt plan.

Vi håller oss uppdaterade om Folkhälsomyndighetens och Region Sörmlands rekommendationer.

När du besöker oss ska du vara frisk, utan symptom och inte haft närkontakt med någon som är sjuk. För att hålla avstånd och minska antalet personer i vår lounge vill vi att du kommer precis i anslutning till din behandling eller yogaklass. Önskar du vänta utanför i korridoren så går det också bra. Anhöriga och följeslagare väntar utanför huset. Vi har skyltat vid alla lokaler vilket maxantal personer som får vara i lokalen.

Vi kommer under denna period inte att duka upp vår buffé med te och vatten.

För er som deltar på våra klasser:

  • Vi har dragit ner antalet personer per klass ytterligare och anpassat efter lokalens storlek. Max 5 personer inklusive instruktör i Lilla salen och 10 personer med instruktören i Stora salen
  • Om det går – gå direkt in och ta din plats i salen när du kommer och landa i andetaget och lugnet
  • Ta med egen matta, egna block, eller en filt/ handduk att lägga på bolster eller på ullmatta om det är en sådan klass. Om du måste låna matta etc. så är det viktigt att du rengör efter avslutad klass. Rengöringsmedel finns hos oss
  • Undvik om möjligt att byta om och duscha i våra omklädningsrum, och gör det i stället hemma. Undantaget om du bastar i IR-bastun
  • Vissa klasser sänds via Zoom. Läs mer om våra zoomklasser.

För att minska flödet i korridoren kommer yogadeltagare i Lilla salen (Hot yoga) att slussas ut efter vissa klasser via nödutgången i anslutning till salen.

Vänligen håll er uppdaterade via sociala medier @mowehalsayoga för eventuella schemaändringar och vidare info. Det är där och i Bokadirekt som vi skriver vilka klasser per vecka som sänds via Zoom.

Hoppas du har möjlighet att vara med och att du kan stödja oss under denna märkliga tid genom att fortsätta köpa klippkort, presentkort, yogamattor etc. Vi kommer gärna ut till dig utanför vårt hus om du inte vill komma in hos oss!

Tack för att du stödjer oss och besöker oss! Utan dig- inget MOWE!