Zoom

Vi erbjuder möjligheten att delta via Zoom på flera av våra klasser. Vilka klasser det gäller framgår i Bokadirekt samt i veckoschemat på sociala medier.

Om du inte har använt Zoom tidigare är det mycket lätt att börja använda. Ladda bara ned appen Zoom Cloud Meetings (gratis) på en enhet gärna med stor skärm där du kan ta emot e-mail och använda under klassen.

Kostnad: Endast 100:- via Swish 123 304 44 84. Om du har klippkort så deltar du två gånger på ett kryss. Du som har terminskort deltar självklart utan kostnad.

För att delta på klassen anmäler du dig via mail till info@mowehalsayoga.se senast 2 timmar innan klassen börjar. I mailet anger du att du har swishat. Om du har klippkort skickar du med en bild på ditt klippkort med datum inskrivet ovanför sifforna på klippkortet som ska kryssas. Se till att du får plats med två datum vid varje cirkel på klippkortet. När du varit med två gånger ansvarar du själv för att göra ett kryss på ditt klippkort.

Du ska alltså inte boka en fysisk plats via Bokadirekt om du är med på Zoom.

I god tid innan klassen börjar får du ett mail med en länk till zoomklassen som du klickar på för att ansluta till klassen.

När du går in på länken, anslut ljud via Call using Internet Audio. Gör du inte det kommer du inte heller höra instruktören. Stäng sedan av ditt eget ljud – klicka på mikrofonen: Mute, och din kamera – klicka på kameran: Stop Video. 

Läraren har ej möjlighet att svara på dina eventuella frågor under klassen, men om du skriver i chatten till everyone så brukar någon kunna svara. Läraren kan svara efter klassen och tar gärna emot trevliga meddelanden :).

Skapa en så bra och lugn miljö som möjligt där du befinner dig. Yogamatta samt block och bolster om du har. Annars kuddar.

Om det gäller en styrkeklass så ta fram hantlar om du har eller fyll ett par pet-flaskor.

Varmt välkommen att delta via Zoom!