Våra kurser/workshops/event

Releaseparty – en yogainspirerad klass med inslag av meditation med Emmy Pinzke

När: 8/5, 15/5, 22/5, 5/6 och 12/6

Lärare: Emmy Pinzke

Pris: 250:- eller ett klipp på klippkort

En klass som bjuder in dig att landa, komma ner i varv och fylla på med ny energi. Att komma i kontakt med dig själv och dina känslor. Att i ett tryggt space guidas till release. Att släppa taget och öppna upp för mer. En kombination av rörelse och stillhet. Flöde och känsla. Det är enkelt och passar alla. I sin enkelhet är klassen samtidigt otroligt kraftfull. Inga förkunskaper krävs. Du deltar helt på dina villkor. 

Boka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/mowe-h%C3%A4lso-&-yogacenter-24355/release-party-en-yogainspirerad-klass-med-inslag-av-meditation-s%C3%B6n-kl10-1130-med-emmy-pinzke-1801045

2022-05-28 Workshop Munay Breathwork & Sound med Fiorella Garibaldi och Daniel Suurna  

När: 2022-05-28 kl 11-13

Lärare: Fiorella Garibaldi och Daniel Suurna

Pris: 400:-

Vi vill dela vår erfarenhet av Munay Breathwork med er och dess kraftfulla läkande egenskaper! Munay Breathwork är en djupgående aktiv Meditation som stimulerar stagnerad energi och frigör din fysiska, mentala och emotionella kropp. Det är som att ta en ”dusch” på en cell- och molekylärnivå. Den renar dig från insidan och ut.
Munay Breathwork & Sound är en medveten andning som ger dig närvaro och får dig i kontakt med dina omedvetna eller medvetna blockeringar, stagnationer som hindrar dig från att uppleva energi, flöde, lätthet och kärlek.
Varje deltagare får direkt tillgång till sin egen inre helande visdom
Några mer fysiska egenskaper ett Munay Breathwork & Sound har är att det ökar mängden syre vilket leder till att du kan öka din prestation i all aktivitet.
Hur du andas har mycket att göra med din atletiska prestanda och din livskvalitet. Att andas kraftfullt påverkar alla system i din kropp.
Munay Breathwork görs liggande på rygg på matta. Under processen håller vi utrymmet för dig med vår energi och erfarenhet. Du är i en trygg miljö!
Under Breathworken används även högt vibrerande kristallskålar, trummor och en specialdesignad musikalisk resa.För att fördjupa upplevelsen och hjälpa dig tillbaka till din rätta frekvens!
Munay Breathwork är ett KRAFTFULLT verktyg för djup Healing, återhämtning och en boost för hela ditt system.
Det låter dig komma i kontakt med olika medvetenhetsstadier. Du kan uppleva:
-djup avslappning
-healing på både det mentala och fysiska planet
-att du släpper på känslor som inte tjänar dig längre
-att du får en djupare förståelse för vad som blockerar/hindrar dig i livet
-att du kommer i kontakt med ditt högre jag och får meddelanden därifrån
-din energi, kraftfullare än någonsin tidigare
-att du kommer i kontakt med minnen från din barndom och mycket mer

För mer information om Breathwork
www.fiorellagaribaldi.com

Boka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/mowe-h%C3%A4lso-&-yogacenter-24355/breathwork-&-sound-munay-fiorella-garibaldi-och-daniel-suurna-285-kl11-13-1758737

2022-06-01 Workshop om eteriska oljor

När: 2022-06-01 18.30-19.30

Lärare: Linda Klinton och Petronella Lundholm

Pris: 150:- (endast materialkostnad för de tre rollers du får ta med hem)

Häng med Linda Klinton och Petronella Lundholm när vi pratar eteriska oljor, vad de kan stötta oss med och varför vi använder dem. Tillsammans kommer vi göra tre rollers med eteriska oljor för välmående och lugn. De rollers du gör får du ta med dig hem! 

Boka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/mowe-h%C3%A4lso-&-yogacenter-24355/workshop-eteriska-oljor-16-1830-1930-1839190

Kommande – datum kommer inom kort

Föreläsning om bättre rygghälsa (gratis)

När: Nytt datum kommer inom kort!

Lärare: Lowe Lundholm, Henrik Bramsved

Pris: Gratis

Lowe Lundholm håller tillsammans med Henrik Bramsved en gratis föreläsning om bättre rygghälsa! Detta är en introduktion inför projekt Ryggfrisk som startar efter årsskiftet.

Den sak som vi alla har gemensamt är att vi har en rygg som ska bära oss livet ut. Ryggens design och funktion har förbättrats under evolutionen men är tyvärr ännu ej fulländad! Det är vår egen uppgift att lära oss hur ryggen bäst fungerar och se till att den håller både för vår vardag och vad den behöver prestera. Ryggproblem är en av de vanligaste orsakerna till att vi har ont men kan förebyggas på olika sätt! Kunskap, rutiner och träning är några av dessa rutiner som du lär dig i kursen.

Att investera i din rygg är en riktigt bra försäkring mot smärta och som ger relativt säker utdelning. Kursen kräver inga förkunskaper och passar alla. Du får även tillgång till ett gediget digitalt kursmaterial med testformulär, träningsprogram, dagliga rutiner för att du under lång tid ska veta vad du ska göra även när kursen är slut. Varmt välkommen på föreläsningen om kursen RyggFrisk! Begränsat antal på föreläsningen. Boka din plats nu via Bokadirekt!