Våra kurser/workshops/event

Njut av eteriska oljor och lär dig hur de stöttar ditt välmående

När: 7/6 19.00-20.00

Lärare: Petronella Lundholm

Pris: 222:- (självkostnadspris)

Under en fullmatad timme kommer du lära dig mer om hur du använder eteriska oljor för läkning och välbefinnande! Du kommer få dofta igenom flera olika eteriska oljor och avslutningsvis kommer vi tillsammans göra tre olika oljeblandningar som du får ta med dig hem.

Boka dig via Bokadirekt

Vandring i Näshulta med Yoga och Mindfulness

När: Lördag 10 Juni kl.10:00-16:00 (sluttid är ungefärlig)

Lärare: Kirsti Stavåker

Pris: 400:-

Välkommen på en vandring i ett vackert sörmländskt landskap i en blandad terräng.

Leden är en del av Sörmlandsleden och slingrar sig längs med Näshultasjön. Terrängen varierar mellan skogsmark, grusvägar, betesmark och stigar längs med sjön.

Vandringen kommer att ske i medveten närvaro och gående kommer att varvas med enkla yogaövningar och mindfulnessmeditationer. 

Största delen av vandringen kommer att vara i tystnad, det vill säga vi kommer inte att samtala med varandra. Du kommer att få öva medveten närvaro även gåendes. 

Vi kommer att vandra i skog och natur och låta våra sinnen vara uppmärksamma och medvetna om upplevelsen. Vandringen är cirka 1 mil och startar i Bälgviken och avslutas vid Sandvik alt Kvarntorp. Detta innebär att vi kommer att ordna med några bilar vid ändstationen. Mer exakt info om detta, koordinater och packlista ges några dagar innan eventet. Medtag egen matsäck.

Boka dig här

YOGADAG med systrarna Lotta & Ulrika Norberg

När: 22/7 9.00-16.00

Lärare: Lotta och Ulrika Norberg

Pris: 1050:- inkl fika

E N E R G I & Y O G A – hur du kan känna dig mer levande Välkommen till en dag som fokuserar sig på hur du med hjälp av yoga, andning och meditation kan uppbringa en ökad känsla av liv, ork och kraft. Lotta och Ulrica leder dig igenom en dag fylld med härlig yoga och inspirerande samtal där vi tittar på hur vi gör energi mer tillgänglig i oss och du får praktiska tips på hur du kan omvandla energi i dig själv. I kropp, sinne och själ. Missa inte detta unika tillfälle att inspireras av dessa två. Du kommer garanterat kliva uti med ett starkare, mindre stressat och gladare jag.

UPPLÄGG:

9-10.30 YOGAKLASS

FIKA

11–12 FÖRELÄSNING

LUNCH

13.30-14.30 WORKSHOP

PAUS

14.45-16 YOGAKLASS

Boka dig här!


Boka dig via Bokadirekt.

Kommande – datum kommer inom kort

Föreläsning om bättre rygghälsa (gratis)

När: Nytt datum kommer inom kort!
Lärare: Lowe Lundholm, Henrik Bramsved
Pris: Gratis

Lowe Lundholm håller tillsammans med Henrik Bramsved en gratis föreläsning om bättre rygghälsa! Detta är en introduktion inför projekt Ryggfrisk som startar efter årsskiftet.

Den sak som vi alla har gemensamt är att vi har en rygg som ska bära oss livet ut. Ryggens design och funktion har förbättrats under evolutionen men är tyvärr ännu ej fulländad! Det är vår egen uppgift att lära oss hur ryggen bäst fungerar och se till att den håller både för vår vardag och vad den behöver prestera. Ryggproblem är en av de vanligaste orsakerna till att vi har ont men kan förebyggas på olika sätt! Kunskap, rutiner och träning är några av dessa rutiner som du lär dig i kursen.

Att investera i din rygg är en riktigt bra försäkring mot smärta och som ger relativt säker utdelning. Kursen kräver inga förkunskaper och passar alla. Du får även tillgång till ett gediget digitalt kursmaterial med testformulär, träningsprogram, dagliga rutiner för att du under lång tid ska veta vad du ska göra även när kursen är slut. Varmt välkommen på föreläsningen om kursen RyggFrisk! Begränsat antal på föreläsningen.