Våra kurser/workshops/event

Lär dig mer om eteriska oljor

När: 21 januari, kl 10.30
Lärare: Petronella Lundholm
Pris: 150:- (endast materialkostnad för de tre rollers du får ta med hem)
Boka dig på Bokadirekt

Häng med Petronella Lundholm när vi pratar eteriska oljor, vad de kan stötta oss med och varför vi använder dem. Tillsammans kommer vi göra tre rollers med eteriska oljor för välmående och lugn. De rollers du gör får du ta med dig hem! 

Nybörjarkurs Yoga med Lillian 8 ggr (1+7) Start 28/1

När: Start 28 januari, kurs 8 ggr, Obs! Endast 12 platser- så först till kvarn.
Lärare: Lillian Klingenberg
Pris: 1750:-
Boka dig här

Yoga för nybörjare. Lätt, mjuk yoga med fokus på hela kroppen och med hjälp av andetaget för vi kroppen in i de olika positionerna. Vi blir bekanta med Solhälsning A, nedåtgående hund och ett par enklare krigarpositioner. Vi är uppmärksamma på kontakten, upplevelsen och utvecklingen både fysiskt och mentalt. Kursen startar en lördag för att komma in i yogakänslan. Start lör 28/1 med 90 min. intro kl. 10.00-11.30 Sedan följer 7 st. måndagar kl 17.15 -18.15 från och med den 30/1.

AW Yin och Restorative Yoga de Luxe med Kirsti

När: 3 februari,16.00-18.30
Lärare: Kirsti Stavåker
Pris: 400:-
Boka dig här

Välkommen till en återhämtande After Work med lyxig Yin och Restorative Yoga. Mellan 16:00-16:30 finns te och tilltugg uppdukat i loungen och du kan droppa in när det passar. 16:30 börjar vi med Yinyoga för att slappna av och släppa på spänningar från veckan. Efter yinyogan bjuder vi in 45 minuters djupt avslappnande Restorative Yoga. För den som vill erbjuds även handpåläggningar. Ta med en kollega eller vän så ses vi på ullmattan!

Endagsretreat Yinyoga med Kirsti

När: 18 februari, 9.00-16.00
Lärare: Kirsti Stavåker
Pris: 1190 kr inklusive fika, frukt, te och vegetarisk lunch.
Boka dig via Bokadirekt

Välkommen till en dag i stillhet. Under dagen får du rå om dig själv med YinYoga, Restorative Yoga och Meditation. Intentionen med dagen kommer att vara avslappning och närvaro med det som är. Retreat innebär att dra sig tillbaka från den yttre stimulansen i det vardagliga livet och få möjlighet att blicka inåt därför kommer vi att vara i tystnad tillsammans.

Yogaretreat med Kirsti på Sjömagasinet, Stjärnhov 17-19/3

När: 18 februari, 9.00-16.00
Lärare: Kirsti Stavåker
Pris: 1190 kr inklusive fika, frukt, te och vegetarisk lunch.
Boka dig här.

Välkommen till ett yogaretreat i mysiga Sjömagasinet i Stjärnhov, Södermanland. Här finns sjöutsikt, vacker natur och bastu. Under helgen kommer du att guidas i yoga och meditation. Främst stillsamma former som YinYoga, Restorative Yoga och mindfulnessmeditation. Morgon och förmiddag kommer vara i tystnad. Maten är vegetarisk och lagas av fantastiska Camilla Hoffman från Camillas Naturligtvis. Pris: Del i tvåbäddsrum: 4900 kr Plats på sovloft på madrass: 3900 kr (9 platser 3 på loft och 6 i dubbelrum) Varmt välkommen!

Kommande – datum kommer inom kort

Föreläsning om bättre rygghälsa (gratis)

När: Nytt datum kommer inom kort!
Lärare: Lowe Lundholm, Henrik Bramsved
Pris: Gratis

Lowe Lundholm håller tillsammans med Henrik Bramsved en gratis föreläsning om bättre rygghälsa! Detta är en introduktion inför projekt Ryggfrisk som startar efter årsskiftet.

Den sak som vi alla har gemensamt är att vi har en rygg som ska bära oss livet ut. Ryggens design och funktion har förbättrats under evolutionen men är tyvärr ännu ej fulländad! Det är vår egen uppgift att lära oss hur ryggen bäst fungerar och se till att den håller både för vår vardag och vad den behöver prestera. Ryggproblem är en av de vanligaste orsakerna till att vi har ont men kan förebyggas på olika sätt! Kunskap, rutiner och träning är några av dessa rutiner som du lär dig i kursen.

Att investera i din rygg är en riktigt bra försäkring mot smärta och som ger relativt säker utdelning. Kursen kräver inga förkunskaper och passar alla. Du får även tillgång till ett gediget digitalt kursmaterial med testformulär, träningsprogram, dagliga rutiner för att du under lång tid ska veta vad du ska göra även när kursen är slut. Varmt välkommen på föreläsningen om kursen RyggFrisk! Begränsat antal på föreläsningen.