Våra behandlingar och tjänster
Hos oss erbjuder vi naprapatbehandlingar, hypnoterapi, olika typer av massagebehandlingar, ansiktsbehandlingar och näringsterapi i våra lokaler i Torshälla (strax utanför Eskilstuna). Har du några frågor så hittar du kontaktuppgifter till respektive terapeut på Bokadirekt. Vi erbjuder även flera olika tjänster. Du kan göra en hälsoanalys med ES teck hälsoskanning och kan få hjälp med personlig träning. Vi har även en IR-bastu som ger flera olika positiva effekter för din kropp.  Behandlingar, klasser och tjänster ska bokas via Bokadirekt.

Ansiktsbehandlingar: Behandlingen inleds med rengöring och en hudanalys. Därefter väljs produkter efter hudtyp och hudstatus. Rådgivning samt produktrekommendationer ingår (ej portömning). Använder MARIA ÅKERBERG´s produkter som är ett svenskt, ekologiskt hudvårdsmärke. 

Bioresonans: Bioresonans är en effektiv metod mot allergi och astma, matintoleranser, stress, utmattning, magproblem, hudproblem mm. Bicom är namnet på maskinen som används i behandlingen där kroppens frekvenser, vår energi i cellerna, är det som undersöks och behandlas. Maskinen registrerar individuellt vilka inre besvär och obalanser som finns i din kropp, för att sedan använda dem i terapin. Bioresonans mäter avvikelser i våra celler och uppstår en resonans, ett gensvar, behandlas det området. 

Bryn- och fransfärg: Plockar och färgar bryn och fransar för en fin inramning. Det finns olika färger att välja på. Färgen håller ca 4–6 veckor.

ES Teck Hälsoscanning: En hälsoanalys som visar hur din livsstil påverkar din hälsa samt vad du kan göra för att förbättra och optimera din hälsa. Läs mer om ES Teck hälsoscanning.

Hypnoterapi: Terapi via hypnos hjälper dig att snabbt komma åt grundorsaken till dina problem och läka dem, och du märker resultat i ditt liv. Stress, ångest, oro, fobier, låg självkänsla, sluta röka/snusa, prestationsångest samt förändra oönskade beteenden är några exempel på där hypnoterapin är ett riktigt bra terapeutiskt verktyg som under ett fåtal sessioner kan hjälpa dig. 

Att gå in i hypnos kan liknas vid en meditation där du guidas in ett djupt avslappnat tillstånd.​ Denna mentala avslappning är väldigt djup och i detta sköna avslappnade tillstånd öppnas vägen till ditt undermedvetna.

Hårmineralanalys: Hårmineralanalysen hjälper dig att få en detaljerad översikt över in mineralstatus inklusive balansen hos och relationen mellan olika viktiga näringsämnen. Du får även information om förekomster av tungmetaller som kan påverka allmäntillståndet. Vidare får du en översikt om din hormonella/endokrina balans samt din metaboliska typ och hur det påverkar kroppen. 

IR-bastu: En långvågig infraröd bastu skapar en mängd olika positiva effekter. Bastun används både till att förebygga och efterbehandla vid olika behov. Läs mer om vår IR-bastu

 
Massage: Behandling av kroppens mjukdelsvävnader för att lösa upp spänningar i musklerna. Massage mjukar upp och gör musklerna mer elastiska. Blodcirkulationen ökar, det sänker nivån av kroppens stresshormoner och ger en skön och avkopplande känsla. Vi erbjuder flera olika typer av massage. För mer information om respektive metod och kontaktuppgifter, se boka direkt. 

Naprapatbehandling: Våra naprapater kan hjälpa dig med smärta, stelhet och värk i bl a: ländrygg/sätesmuskulatur, höft/knä/fot, skuldra/axel/arm/handled, bröstrygg/nacke. Den behandling vi ger kan innehålla: massage, ljus-/strömterapi, töjningar/stretch, återställande av kroppens rörlighet genom artikulation och manipulation samt uppföljning och rådgivning. 

Näringsterapi: Utifrån klientens hälsotillstånd går vi på djupet med att hitta inre balanser och tar fram en individanpassad behandlingsplan. Kost, näring och livsstilsförändring är en del av terapin. Genom vägledning till ett ökat intag av näringsrik mat, förändrad livsstil/beteende och sedan optimera med rätt näringstillskott kan individen nå sin fulla potential och återfå sin hälsa. 

Personlig träning: Våra personliga tränare hjälper dig med realistiska och konkreta mål för din träning. Läs mer och boka våra personliga tränare.

Styrkerummet: I vårt styrkerum tränar du ensam eller som mest två personer åt gången. Här finns utrustning för en varierad träning och olika former av styrketräning. Läs mer om styrkerummet och boka.