Evenemang

På denna sida lägger vi upp evenemang, workshops, föreläsningar, resor och annat anordnade av MOWE eller lärare och instruktörer hos MOWE. Dessa kan äga rum antingen i våra lokaler i Eskilstuna/Torshälla eller på andra platser.

”Fascia facts” 14 december

En spännande och intressant workshop med bästa Daniela Schütt från Din Balans.

”Bindväv är bara förpackningsmaterial”…. japp det trodde man länge. Men nu vet vi att det har mängder med uppgifter i kroppen och klassas som ett ”nytt” organ. Bindväven kan så mycket att jag kallar det Captain Marvel. Häng på denna spännande föreläsning om bindväven och få insikt i varför det är viktigt med en frisk bindväv för vår hälsa och välmående. Vi avslutar med en pressurklass för att ge bindväven lite kärlek. Skön kunskap och praktik på en lördag. Bokas i Bokadirekt!

När: 14 december kl 09.30-13.00

Pris: 500:-

Lärare: Daniela Schütt

Vad är yoga? – Nybörjarkurs yoga 10ggr med start 11 september

Det kommer att vara fokus på positioner (asanas) och andningens betydelse (pranayama) och hur man integrerar dessa två tillsammans. Ett tillfälle kommer vara teori. Det kommer finnas utrymme för frågor. 

Vi kommer bygga på med en del 2 och 3 under hösten och vintern. Sista anmälningsdag 4/9.

När: 10 gånger med start 11 september med uppehåll 25/9 och 23/10.

Pris: 1500:-

Lärare: Lotta Norberg

Senioryoga grundkurs 10 gånger med start 29/8

Enkla och lugna yogapass för ökad rörlighet och smidighet, mindre värk, oro och stress, förbättrad koncentration och minne mm. Anpassade för dig som senior (ca +65) eller för dig som är förtidspensionär p g a sjukskrivning el liknande. Vi utgår främst ifrån MediYoga, Kundaliniyoga och mindfulness. Vissa övningar kan göras sittande på stol och Du utgår ifrån din dagsform och förmåga. Alla pass innehåller andningsträning, mjuka yogaövningar, meditation och avslappning/vila. För dig som är nybörjare eller yogat en kortare tid. Klassen är 75 minuter.

När: 10 torsdagar under hösten med start 29 augusti, uppehåll vecka 40 och vecka 44.

Pris: 1275:-

Lärare: Bodil Eriksson